Hård anklage mod Klopp: Du ødelagde turneringen - og vores chance

The perfect guide to the casino

Hård anklage mod Klopp: Du ødelagde turneringen – og vores chance

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Shrewsburys formand skælder ud på Liverpool-manager Jürgen Klopp, fordi tyskeren i formandens øjne ødelagde FA Cup-turneringen og Shrewsburys chance for at få en kassekamp.

Forhistorien var den, at Shrewsbury på hjemmebane havde spillet 2-2 mod Liverpool i FA Cup-turneringen. Det betød omkamp på Anfield, hvor Jürgen Klopp på forhånd meddelte, at han ville stille et rent ungdomshold, og at han iøvrigt ikke selv ville være tilstede.

Årsagen var, at omkampen skulle spilles i den periode, hvor Premier League havde besluttet at holde vinterpause.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Omkampen blev vundet af det unge Liverpool-hold med 1-0, men Liverpool blev slået ud af Chelsea i den efterfølgende runde.

– Straks efter vores fantastiske 2-2 kamp ødelagde Klopp det, som ville have været et vidunderligt øjeblik i vores klubs historie ved at meddele, at hverken han selv eller klubbens bedste spillere ville komme til omkampen, siger Shrewsburys formand, Brian Caldwell, ifølge Goal.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Ikke alene ødelagde Klopp dermed turneringen. Han ødelagde samtidig vores chance for at få en særlig oplevelse, og vi fik også langt færre penge ud af kampen, end vi ellers ville have fået, siger Brian Caldwell med henvisning til, at klubberne skal dele entre-indtægter og tv-penge i pokalkampe.

Efterfølgende har det engelske fodboldforbund (FA) frikendt Jürgen Klopp for at have gjort noget forkert, selvom han ikke stillede det bedst mulige hold til kampen.

(På videoen øverst på siden kan du se målene fra 2-2 kampen mellem Shrewsbury og Liverpool).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top