The perfect guide to the casino

Brøndbys Kasper Fisker måtte dope sig: – Jeg har været et meget mørkt sted

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Brøndbys Kasper Fisker har haft en depressiv periode, som han har måttet tage piller for at komme igennem.

Problemerne opstod, efter at Kasper Fisker fik en knæskade i begyndelsen af denne sæson, som han stadig ikke er kommet tilbage fra.

– Jeg har været et meget mørkt sted i forhold til min karriere. Jeg har døjet rigtig meget med mit ben og har haft mange smerter. Og jeg har været et halv – hvis ikke helt – depressivt sted. Primært på grund af smerter og søvnmangel, siger den 32-årige Brøndby-spiller i et interview med Spillerforeningen.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Kasper Fisker har simpelthen haft en depressiv periode i sit genoptrænings-forløb.

– I forhold til min depressive periode har jeg taget en masse medicin. Faktisk antidepressiv medicin og sovemedicin. Det var hårdt at erkende, at man skulle tage det. Jeg havde meget svært ved, at jeg skulle dope mig med medicin, så det var svært mentalt at skulle gøre det. Jeg fik ikke antidepressive på grund af depression, jeg fik det på grund af nervesmerter. Det er væsentligt at notere sig. Men det var hårdt for mig at acceptere som sportsmand, at man skulle tage så meget medicin for at sove og for at komme igennem dagen, siger den tidligere Randers FC- og Hobro-spiller.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Kasper Fisker har egentlig kontraktudløb 30. juni, men kontrakten er blevet forlænget til resten af sæsonen. Dermed får han chancen for at spille sig til en ny kontrakt med klubben, som han helt åbenlyst elsker at spille for – og som han er villig til at gå ned i løn for at få en forlængelse med.

(Øverst på siden kan du se et interview med Kasper Fisker om hans situation i Brøndby).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top