Utålmodige italienere til Christian Eriksen: NU skal du vise, hvad du kan!

The perfect guide to the casino

Utålmodige italienere til Christian Eriksen: NU skal du vise, hvad du kan!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Christian Eriksen har ikke vist meget indtil videre i Inter. Men nu får han chancen for at folde sig ud, mener de italienske medier.

Indtil videre er det kun blevet til fire kampe for Christian Eriksen, siden han skiftede fra Tottenham til Inter i januar måned. Men når ligaen efter planen kommer i gang igen senere på måneden.

– Foreløbig har danskeren kun spillet 120 minutter, så vi har ikke rigtig fået set, hvad han kan, skriver Sky Sports Italia.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Med kampe hver tredje dag kommer der masser af udskiftninger, og dermed får Christian Eriksen også sin chance for at vise, hvad han kan, lyder det.

Christian Eriksen kom til Inter efter en dårlig halvsæson i Tottenham, hvor han ikke spillede så meget, som han har gjort i de forrige sæsoner – og når den danske landsholdsspiller gjorde, var det sjældent, han gjorde større væsen af sig. Han var derfor ikke i den bedste form, da han kom til de blåsorte milanesere.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Men han har trænet godt under corona-pausen, og han meldes i fin fysisk form, og træner Antonio Conte skal være imponeret over hans frisparksmål til træning.

– Antonio Conte er ved at lave systemet om fra 3-5-2 til 3-4-1-2, og der bliver Christian Eriksen en nøglespiller, skriver Sky Sports Italia med henvisning til, at det efter planen skal være Christian Eriksen, der ligger bag de to forreste angribere, som han skal fodre med gode afleveringer – og også gerne selv bruge sit gode skud til at lave nogle mål.

(Du kan se et interview med Christian Eriksen i videoen øverst på siden).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top