Morten Bruun om tiden i Sønderjyske: – Jeg hadede det som pesten!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Morten Bruun ærgrer sig over, at han ikke var et større mandfolk og sagde jobbet op som træner i Sønderjyske.

Det er 15 år siden, Morten Bruun forsøgte sig som træner i Sønderjyske. Han holdt kun i otte måneder, inden han blev fyret. Men ansættelsesforholdet burde have været kortere, mener han selv.

– Hvis jeg havde været et større mandfolk, end jeg var dengang, havde jeg sagt mit job op, for jeg hadede det som pesten i perioder. Virkelig. Jeg var sÃ¥ ked af det. siger Morten Bruun til den podcast, som hans tidligere holdkammerat i Silkeborg, Troels Bech, har pÃ¥ sin hjemmeside.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Morten Bruun havde tidligere forsøgt sig som brandslukker i netop Silkeborg, men han havde med egne ord ikke personligheden til at være træner.

– Det var dér (i Sønderjyske, red.), jeg fandt ud af, at trænerjobbet er andet og meget meget mere end det, jeg havde oplevet i Silkeborg. Jeg havde ikke den samme ultimative opbakning, men jeg gjorde mig vel heller ikke fortjent til det. Jeg synes faktisk heller ikke, jeg havde et lige sÃ¥ godt setup omkring mig, som jeg havde i Silkeborg, siger Morten Bruun.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Jeg vidste udmærket godt, da jeg var pÃ¥ vej hjem fra min fyring i SønderjyskE, at det her skulle jeg aldrig gøre mere. siger Morten Bruun, der er journalistuddannet, og som i dag arbejder som fodboldkommentator.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top