Morten Bruun om tiden i Sønderjyske: - Jeg hadede det som pesten!

The perfect guide to the casino

Morten Bruun om tiden i Sønderjyske: – Jeg hadede det som pesten!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Morten Bruun ærgrer sig over, at han ikke var et større mandfolk og sagde jobbet op som træner i Sønderjyske.

Det er 15 år siden, Morten Bruun forsøgte sig som træner i Sønderjyske. Han holdt kun i otte måneder, inden han blev fyret. Men ansættelsesforholdet burde have været kortere, mener han selv.

– Hvis jeg havde været et større mandfolk, end jeg var dengang, havde jeg sagt mit job op, for jeg hadede det som pesten i perioder. Virkelig. Jeg var så ked af det. siger Morten Bruun til den podcast, som hans tidligere holdkammerat i Silkeborg, Troels Bech, har på sin hjemmeside.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Morten Bruun havde tidligere forsøgt sig som brandslukker i netop Silkeborg, men han havde med egne ord ikke personligheden til at være træner.

– Det var dér (i Sønderjyske, red.), jeg fandt ud af, at trænerjobbet er andet og meget meget mere end det, jeg havde oplevet i Silkeborg. Jeg havde ikke den samme ultimative opbakning, men jeg gjorde mig vel heller ikke fortjent til det. Jeg synes faktisk heller ikke, jeg havde et lige så godt setup omkring mig, som jeg havde i Silkeborg, siger Morten Bruun.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Jeg vidste udmærket godt, da jeg var på vej hjem fra min fyring i SønderjyskE, at det her skulle jeg aldrig gøre mere. siger Morten Bruun, der er journalistuddannet, og som i dag arbejder som fodboldkommentator.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top