Frankfurt kørte Werder Bremen over i anden halvleg

Eintracht Frankfurt har netop besejret Werder Bremen.

Her til aften tog Werder Bremen hjemme på Weserstadion imod Eintracht Frankfurt, og gæsterne endte med de tre point efter en flot anden halvleg.

Værterne kæmper fortsat for, at undgå nedrykning, og her efter coronapausen var de ubesejret indtil aftenens kamp.

Første halvleg endte ellers uden scoringer, men i anden halvleg viste Frankfurt kynismen, og første gang var efter 61 minutter, hvor A. Silva flot headede bolden i kassen.

Herefter satte gæsterne sig på kampen, og i det 81. minut gjorde netop indskiftede S. Ilsanker det til 0-2.

Han blev faktisk også dobbelt målscorer, da han scorede til 0-3 i det 90. minut. Dette blev også slutresultatet, og Frankfurt kravler op på 11. pladsen i Bundesliga-tabellen, mens Werder Bremen fortsat er nummer 17 med tre point op til den rigtige side af nedrykningsstregen.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.