The perfect guide to the casino

‘CV’ i klar tale om Jan Bech: – Så er jeg væk fra Brøndby!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Sæt X i kalenderen: På denne dato er Premier League tilbage

Jan Bech Andersen sætter sig ikke igennem i sportslige spørgsmål i Brøndby – og det vil fodbolddirektør Carsten V. Jensen heller ikke finde sig i, hvis han prøver på.

– Jan har en stærk mening, og han skal selvfølgelig udfordre sin investering. Det ville være mærkeligt andet. Men jeg har ikke på noget tidspunkt oplevet, at der er blevet tvunget en beslutning i en bestemt retning. Og hvis det skete, var jeg her jo ikke ret længe. Det giver sig selv, siger Carsten V. Jensen til bt.dk

I samme interview siger fodbolddirektøren, at det ikke er meningen, at storaktionæren skal blive ved med at finansiere Brøndby, der har haft – og stadig har – udfordringer, når det gælder penge.

Læs også: FC Københavns store sommerkup: Tidligere profil rygtes tilbage

Klubben skal med Carsten V. Jensens ord ikke komme til Jan Bech Andersen hvert andet øjeblik og bede om flere penge.

– Vi skal have respekt for, at Jans rolle i det her er afgørende. Jan har i efterhånden en længere årrække nu holdt hånden over Brøndby, men det er ikke det, vi ønsker, siger Carsten V. Jensen.

Læs også: FC København får boost i kampen om midtbanespiller – Også Wolves og Ajax lurer

Hans begrundelse er, at det ikke er en sund måde at drive Brøndby på.

– Jeg tror, det er sundt for en fodboldklub, en organisation og en forretning, at tingene hænger sammen. Og at man ikke bare bliver ligegyldig med det, man foretager sig. Så nej, jeg er modstander af, at man bare rækker ud efter flere penge, siger fodbolddirektøren.

(Øverst på siden kan du se en video med Carsten V. Jensen, der fortæller om udfordringerne ved at have sportslige ambitioner og økonomiske problemer på samme tid.).

Læs også: Mulig kæmpehandel: Tottenham og Paris SG vil købe Superliga-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top