The perfect guide to the casino

Kæk landmand afslører: Vi kyssede i smug

Det er ikke alt, som man får lov til at se på tv.

Sæson 10 af det populære tv-program ‘Landmand søger kærlighed’ er i fuld gang, og her kan man blandt andet følge den 43-årige landmand, Niels Erik Wegger, der bor i Spentrup ved Randers.

I det seneste afsnit lagde han ikke låg på sig selv, og her kunne han blandt andet fortælle, at han var blevet forelsket, og over for SE og HØR indrømmer han tilmed, at der blev kysset i smug.

– Vi kyssede, inden det var slut – i smug, siger Niels Erik med et smil og fortsætter:

– Det var lidt vildt, for der var stadig gæster, og så trak hun mig til side og kyssede mig, fortæller Niels Erik, der dog måtte holde lidt igen, da der stadig var gæster.

– Det var svært, men produktionen var gode til at hjælpe og guide mig. De kunne også godt se det, og de sagde, at de havde kunnet se det fra begyndelsen, lyder det fra landmanden, der dog ikke vil afsløre, om han stadig er forelsket i den samme person den i dag.

Niels Erik fortæller i samme ombæring, at det har været svært at holde det hele skjult for venner, eftersom han ikke må fortælle noget om programmet.

– Jeg har nok været lidt fraværende overfor mine venner. For jeg ved, at de vil spørge om noget, og det er lidt en belastning, jeg ikke må sige noget, lyder det fra Niels Erik, der glæder sig til, at hans del af programmet formentlig er afsluttet til september.

Mest læste på footy Entertainment.

1. Rikke Gøransson er iskold: Flasher brysterne i fitnesscentret
2. UPS! 25-årige Tessa viser lidt for meget af silikonekasserne frem
3. CL-baneløberens vilde fortid: Løfter op i trøjen og viser ALT frem 4. Helt skørt: Fie Laursen viser sig frem i fuldstændig sindssygt outfit
5.Forbudt for børn: Christel Trubka viser sig frem i vildt fastelavns-kostume

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top