The perfect guide to the casino

Guldodds: Sådan vinder du kassen på Galatasaray – FC København

Kamp: FC København – Manchester United
Spilforslag: 1. halvleg resultat – uafgjort

Odds: 2,3

Bonus info: Se kampen live på Bet365 – hvis du skriver dig op i dag

Tilmeld dig Bet365 i dag 

 

Følg spilforslaget hos Bet365 her >>

 

Der er lagt op til et brag af en kamp, når FC København onsdag aften tager imod Manchester United hjemme i Parken, og her skal begge mandskaber altså bruge en sejr, hvis de skal holde liv i drømmen om europæisk fodbold efter jul.

Derfor er der også en masse på spil for begge klubber, og mens FC København har været flyvende denne sæson, så har det stået noget anderledes til med Manchester United, som har haft ualmindelig svært ved at få spillet til at flyde.

I det seneste indbyrdes opgør, som de to mandskaber spillede på Old Trafford, var der også tale om en utrolig tæt kamp, hvor Manchester United dog endte med at trække det længste strå.

Vi spår dog ligeledes en tæt kamp i aften, hvor FC København kan se frem til massiv opbakning i Parken, som med garanti kommer til at skabe rammer for en forrygende kulisse.

Med tanke på kampens store betydning kan det meget vel gå hen at blive en taktisk affære, hvor ingen af de to hold ønsker at komme bagud, og vi ser derfor også god værdi i en tæt første halvleg, som meget vel kan ende uafgjort – præcis som det var tilfældet i den første kamp på Old Trafford.

Derfor lyder vores spilforslag også som følgende:
Spilforslag: 1. halvleg resultat – uafgjort
Odds: 2,3
Udbyder: Bet365

 

Følg spilforslaget hos Bet365 her >>

 

OVERSIGT

Scroll to Top