The perfect guide to the casino

Gaveodds: Sådan vinder du kassen på Randers FC – Brøndby IF

Kamp: Randers FC – Brøndby
Spilforslag: Brøndby vinder

Odds: 1,91

Bonus info: Se kampen live på Bet365 – hvis du skriver dig op i dag

Tilmeld dig Bet365 i dag 

 

Følg spilforslaget hos Bet365 her >>

 

Onsdag aften er der pokalfodbold på menuen, når Brøndby gæster Cepheus Park, hvor Randers FC venter i 1/8-finalen, og her er der altså lagt op til et spændende opgør mellem de to Superliga-mandskaber.

Brøndby IF må dog alt andet lige anses som værende favoritter, hvis man tager de to holds præstationer i indeværende sæson i betragtning.

De blå-gule fra Vestegnen har således været flyvende den seneste tid, hvor det er blevet til imponerende ni sejre i de seneste 11 kampe.

Det gør også, at Brøndby i skrivende stund indtager en flot andenplads i 3F Superligaen med kun et enkelt point op til FC København på førstepladsen.

Randers FC derimod har fået en lidt mere turbulent start på sæsonen, hvor de har haft svært ved at skrabe sejre sammen.

Det er således kun blevet til tre styks i 13 kampe, og hvis man kigger på de to holds indbyrdes opgør, så er det altså også Brøndby, som har overhånden.

De har således trukket sig sejrrigt fra opgøret i tre ud af de seneste fem kampe, som de to mandskaber har spillet mod hinanden, og med tanke på de ambitioner, som Brøndby ligeledes har for denne sæson, så ser vi altså også rigtig fornuftig værdi i en sejr til Jesper Sørensens mandskab.

Derfor lyder vores spilforslag også som følgende:
Spilforslag: Brøndby vinder
Odds: 1,91
Udbyder: Bet365

 

Følg spilforslaget hos Bet365 her >>

 

OVERSIGT

Scroll to Top