The perfect guide to the casino

Guldodds: Sådan vinder du kassen på Norge – Spanien

Kamp: Norge – Spanien
Spilforslag: Erling Haaland scorer når som helst

Odds: 2,5

Bonus info: Se kampen live på Bet365 – hvis du skriver dig op i dag

Tilmeld dig Bet365 i dag 

 

Følg spilforslaget hos Bet365 her >>

 

Der er lagt op til et brag af en kamp, når Norge søndag aften brager sammen med Spanien i EM-kvalifikationen, og her skal Ståle Solbakkens mandskab bruge en sejr, hvis de skal holde liv i drømmen om direkte avancement til EM-slutrunden næste sommer.

Norge har da også vist god form i de seneste kampe, hvor de har sikret sig tre sejre på stribe mod henholdsvis Cypern, Georgien og Cypern, hvor de i alt har scoret ni mål.

Ud af de ni mål har Manchester City-stjernen Erling Braut Haaland scoret fem af dem, og med tanke på den målform, som han har vist i den engelske storklub det seneste års tid, så er det bestemt heller ikke utænkeligt, at han kommer på måltavlen i aftenens kamp mod Spanien.

Der er dog ingen tvivl om, at det spanske landshold bliver en stor mundfuld for Norge sammenlignet med de resterende modstandere i Gruppe A, men vi synes alligevel der er et flot odds at hente på en scoring af Norges største superstjerne, som har ligeledes har straffesparket foran Arsenal-stjernen Martin Ødegaard.

Derfor lyder vores spilforslag også som følgende:
Spilforslag: Erling Haaland scorer når som helst
Odds: 2,5
Udbyder: Bet365

 

Følg spilforslaget hos Bet365 her >>

 

OVERSIGT

Scroll to Top