The perfect guide to the casino

GULD-ODDS: Sådan vinder du kassen på Manchester United – Brentford

Kamp: Manchester United – Brentford
Spilforslag: Rasmus Højlund scorer

Odds: 2,75

Bonus info: Se kampen live på Bet365 – hvis du skriver dig op i dag

Tilmeld dig Bet365 i dag 

 

Følg spilforslaget hos Bet365 her >>

 

Der er lagt op til et vaskeægte danskerbrag i Premier League senere i dag, når Manchester United tager imod Brentford hjemme på Old Trafford.

For gæsterne står den danske træner Thomas Frank således i spidsen, mens Mathias Jensen og Christian Nørgaard styrer midtbanen med hård hånd.

Hos hjemmeholdet finder man med al sandsynlighed det danske stjerneskud, Rasmus Højlund, i spidsen for de røde djævle.

Og netop den unge angriber kan ende med at spille en hovedrolle i dagens kamp, hvor Manchester United er pisket til at sikre sig tre point, hvis de ikke skal falde helt bagud sammenlignet med topholdende i Premier League-tabellen.

På trods af, at Manchester United i øjeblikket befinder sig i en forfærdelig stime, hvor det senest er blevet til to skuffende hjemmebanenederlag mod henholdsvis Galatasaray og Crystal Palace, så har Rasmus Højlund alligevel formået at gøre en ganske god figur.

I den seneste Champions League-gruppekamp mod det tyrkiske storhold bankede den 20-årige dansker således to mål i kassen, og han var uden tvivl Manchester Uniteds bedste og farligste spiller på grønsværnen.

Rasmus Højlund må alt andet lige derfor også være sprængfyldt med selvtillid på trods af holdets knap så gode form, og vi ser derfor også ganske god værdi i, at han atter kommer på måltavlen i eftermiddagens kamp mod Brentford, som ligeledes har haft store problemer i indeværende sæson.

Her må danskerklubben således tage til takke med en 14. plads med kun syv point efter syv spillerunder, mens det altså kun er blevet til en enkelt sejr for Thomas Franks mandskab.

Kigger man på de to mandskabers indbyrdes opgør, så plejer der også at være en masse mål, når de krydser klinger. De fire gange, som Manchester United og Brentford har mødt hinanden, er der således kommet hele 12 mål.

Det er ligeledes værd at nævne, at Manchester United har en solid overhånd med tre sejre i fire kampe mod Brentford, som kun har vundet en enkelt gang.

Derfor lyder vores spilforslag også som følgende:
Spilforslag: Rasmus Højlund scorer
Odds: 2,75
Udbyder: Bet365

 

Følg spilforslaget hos Bet365 her >>

 

OVERSIGT

Scroll to Top