The perfect guide to the casino

GULD-ODDS: Sådan vinder du kassen på Brøndby – Viborg

Kamp: Brøndby – Viborg
Spilforslag: Brøndby vinder

Odds: 1,75

Bonus info: Se kampen live på Bet365 – hvis du skriver dig op i dag

Tilmeld dig Bet365 i dag 

 

Følg spilforslaget hos Bet365 her >>

 

Der er lagt op til et særdeles spændende opgør, når Brøndby søndag eftermiddag tager imod Viborg hjemme på Vestegnen.

Her skal hjemmeholdet således forsøge at bygge videre på klubbens imponerende stime, som lyder på hele seks sejr i de seneste syv kampe i 3F Superligaen, og med tanke på, at det eneste pointtab kom i derbyet mod FC København, som scorede to gange i slutminutterne, så er det altså ganske imponerende det, som Jesper Sørensen og co. har leveret den seneste tid.

I den modsatte grøft finder man Viborg, der i modsætning til Brøndby har haft en særdeles vanskelig sæson. De grønklædte har således slet ikke været i stand til det tårnhøje niveau, som de leverede i sidste sæson, og derfor må de også til tage takke med en skuffende ottendeplads i 3F Superliga-tabellen.

Viborg fik dog endelig en sejr og tre point for første gang i fem kampe, da de i sidste spillerunde slog AGF med 2-1 på hjemmebane, og det kan måske være med til at banke noget selvtillid ind i holdet.

Ikke desto mindre, så vurderes Brøndby til at være relativ store favoritter til opgøret, og vi synes altså også, at de blå-gule fra Vestegnen er en noget større favorit, end bookmakerne gør dem til med tanke på den seneste form, som de to mandskaber har vist.

Desuden er Brøndby også på hjemmebane, og med hele Vestegnen i ryggen, så ser vi altså rigtig god værdi i en sejr til Brøndby, der for alvor har bidt sig fast i toppen af Superligaen.

Derfor lyder vores spilforslag også som følgende:
Spilforslag: Brøndby vinder
Odds: 1,75
Udbyder: Bet365

 

Følg spilforslaget hos Bet365 her >>

 

OVERSIGT

Scroll to Top