Gaveodds: Sådan vinder du kassen på Brøndby - FCK

The perfect guide to the casino

Gaveodds: Sådan vinder du kassen på Brøndby – FCK

Kamp: Brøndby – FCK
Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,57

Bonus info: Se kampen live på Bet365 – hvis du skriver dig op i dag

Tilmeld dig Bet365 i dag 

 

Følg spilforslaget hos Bet365 her >>

 

Der er lagt op til et brag af en kamp, når Brøndby og FC København søndag eftermiddag krydser klinger på Vestegnen i en vaskeægte topkamp, og meget tyder på, at det godt kan gå hen at blive et spændende og dramatisk opgør.

Både Brøndby IF og FC København befinder sig nemlig i en forrygende formkurve, og især de blå-gule fra Vestegnen har været flyvende den seneste tid, hvor det er blevet til fem sejre på stribe.

Løverne fra hovedstaden har ligeledes vist prøver på deres tårnhøje niveau – senest i Champions League-kampen mod Galatasaray, hvor de uheldigvis måtte nøjes med 2-2 efter at have været foran med 2-0.

Det er tilmed værd at nævne, at Brøndbys defensiv i øjeblikket ser markant stærkere ud, end den har gjort længe, og de har således kun lukket et enkelt mål ind i de seneste fem kampe.

FC Københavns offensiv ser til gengæld også stærkere ud, end den har gjort i lang tid, og med tanke på, at der i de seneste fem indbyrdes opgør mellem de to mandskaber er blevet scoret fra begge parter i fire af kampe, så vurderer vi også, at der er ganske god chance for, at både Brøndby og FC København finder vej til netmaskerne.

Derfor lyder vores spilforslag også som følgende:
Spilforslag: Begge hold scorer
Odds: 1,57
Udbyder: Bet365

Ønsker du i øvrigt at læse en længere optakt til kampen, hvor der bliver gået i dybden med de to holds formkurve, og hvor potentielle startopstillinger ligeledes fremgår, så kan du finde en artikel om netop det lige her.

 

Følg spilforslaget hos Bet365 her >>

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top