The perfect guide to the casino

GAVEODDS: Sådan vinder du kassen på Finland – Danmark

Kamp: Finland – Danmark
Spilforslag: Rasmus Højlund scorer

Odds: 2,37

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 10. sep.

Bonus info: Følg kampen live på Bet365 – hvis du skriver dig op i dag

Tilmeld dig Bet365 i dag 

 

Følg spilforslaget hos Bet365 her >>

 

Det danske landshold står søndag aften over for en skæbnesvanger kamp, når de krydser klinger med Finland på Helsinki Olympic Stadium.

Her skal Kasper Hjulmands tropper således forsøge at vippe det finske mandskab ned fra pinden, da de i øjeblikket ligger lunt i svinget med en førsteplads i Gruppe H, mens Slovenien – ligesom Danmark – har 10 point.

Der er dermed også meget på spil, men spiller for spiller er der altså ingen tvivl om, at Danmarks 11 startende spillere byder på mere kvalitet.

En af de danske spillere, som der er store forventninger til, er den unge angriber Rasmus Højlund, der denne sommer skiftede til Manchester United for mere end en halv milliard kroner.

I kampen mod San Marino startede Rasmus Højlund dog ude, men selvom han kun fik 30 minutter på grønsværnen, så viste han hurtigt prøver på sin målfarlighed, da han blandt andet ramte træværket.

I landsholdstrøjen har han også allerede bevist, at han forstår at finde vej til netmaskerne, og det er således blevet til imponerende seks mål i syv landskampe for det danske A-landshold.

Med skiftet til Manchester United kommer Rasmus Højlund helt sikkert også ind til kampen sprængfyldt med selvtillid, og vi ser derfor også ganske god værdi i, at han finder vej til netmaskerne i aftenens kamp mod Finland.

Derfor lyder vores spilforslag som følgende.
Spilforslag: Rasmus Højlund scorer
Odds: 2,37
Udbyder: Bet365

 

Følg spilforslaget hos Bet365 her >>

 

OVERSIGT

Scroll to Top