The perfect guide to the casino

GAVEODDS: Sådan vinder du kassen på Ukraine – England

Kamp: Ukraine – England
Spilforslag: Harry Kane over 1,5 skud på mål

Odds: 2,25

Bonus info: Se kampen live på Bet365 – hvis du skriver dig op i dag

Tilmeld dig Bet365 i dag 

 

Følg spilforslaget hos Bet365 her >>

 

Der er lagt op til et spændende opgør, når Ukraine og England lørdag aften krydser klinger i EM-kvalifikationen, og her skal Gareth Southgates mandskab altså forsøge at bygge videre på den fremragende form, som de hidtil har vist.

Her er det således blevet til fire sejre i fire kampe med en målscorer på hele 15-1, og England er dermed også storfavoritter til opgøret mod Ukraine, som de senest vandt over med 2-0.

Med tanke på, at England næsten har scoret fire mål i gennemsnit i deres første fire kampe, så må man også formode, at der kommer en masse chancer i opgøret, og en del af dem kan meget vel komme til at tilfalde Harry Kane, der denne sommer skiftede Tottenham ud med Bayern München.

Den målfarlige angriber er en af de største stjerner på det engelske landshold, og så har han altså også for vane at trykke på kassen, når muligheden byder sig.

I de første fire EM kvalifikations-kampe har Harry Kane således haft 2,8 skud pr. kamp, hvoraf 2,0 af disse har været inden for målrammen, mens han for Bayern München i gennemsnit har trykket på kassen 4,7 gange pr. kamp i løbet af sæsonens første tre Bundesliga-kampe.

Derfor har vi også stor tiltro til, at den tidligere Tottenham-stjerne får trykket på kassen i aftenens kamp, og derfor lyder vores spilforslag som følgende.

Spilforslag: Harry Kane over 1,5 skud på mål
Odds: 2,25
Udbyder: Bet365

 

Følg spilforslaget hos Bet365 her >>

 

OVERSIGT

Scroll to Top