The perfect guide to the casino

Guldodds på CL-finalen: Sådan vinder du kassen på Manchester City – Inter

Kamp: Manchester City – Inter
Spilforslag: Haaland over 1,5 skud på mål

Odds: 1,61

Bonus info: Se kampen live på Bet365 – hvis du skriver dig op i dag

Tilmeld dig Bet365 i dag 

 

Følg spilforslaget hos Bet365 her >>

 

Der er lagt op til et brag af en kamp, når Manchester City og Inter lørdag aften krydser klinger i Champions League-finalen på Atatürk Olimpiyat i Istanbul, og her er Pep Guardiolas tropper storfavoritter til at løfte pokalen med de store ører.

The Citizens har da også vist prøver på deres tårnhøje niveau i løbet af sæsonen, hvor de færreste hold i Europa kan mål sig med dem på grønsværnen, når de rammer dagen.

Samtidig er Manchester City et af de mest chanceskabende hold i hele Europa, og med Kevin de Bruyne til at finde afleveringerne og Erling Haaland til at sparke på kassen, så kommer Inter altså på en svær opgave her til aften.

Inter må forventes at stille sig dybt og vente på kontraomstillinger, mens Manchester City kommer til at dominere kampen – både hvad angår spil og chancer.

Vi vurderer derfor også, at der er ganske god værdi i, at Erling Haaland kommer til at afslutte på mål mindst to gange i løbet af kampen.

Kigger man på statistikkerne bag dette odds, så har den norske bomber i gennemsnit haft 4 skud pr. kamp i Champions League, mens han har haft 2,5 skud på mål pr. kamp.

Spilforslag: Haaland over 1,5 skud på mål
Odds: 1,61
Udbyder: Bet365

 

Følg spilforslaget hos Bet365 her >>

 

OVERSIGT

Scroll to Top