The perfect guide to the casino

Optakt: Wolverhampton – Liverpool & Celta Vigo – Athletic Bilbao

Udvalget af dagens kampe er begrænset, men der er alligevel fundet to kampe frem, som nok skal få en del opmærsomhed.

FA CUP: Wolverhampton – Liverpool

Det er lidt begrænset i dag med de helt store kampe, da den står på vinterpause i mange ligaer. I England er der i øjeblikket stor fokus på FA Cuppen, da alle Premier League-holdene har deres indtræden her i starten af januar. Således skal Liverpool også i aktion i aften, da de gæster Wolverhampton i dagens eneste FA Cup-kamp.

STORT VELKOMSTILBUD! Få et freebet bestående af 100% af din indbetaling!

Senest de to hold mødte hinanden var i december, hvor at Liverpool uden problemer slog Wolverhampton. Dengang var det Premier League, og derfor forventes forskellen mellem de to hold ikke at blive stor i aften. Det forventes nemlig at Liverpool starter med en del reserver, og det vil Wolverhampton i den grad udnytte.

Opret dig hos MrGreen og få de bedste odds på kampen!

Det ligner altså en jævnbyrdig kamp, hvor at Wolverhampton tilmed også vil udnytte hjemmebanefordelen, og skabe et resultat, som vil sende Liverpool ud af turneringen. Det kræver dog blot, at de altså slår Liverpools reserver, som trods alt også besidder stor kvalitet.

Kampen bliver fløjtet i gang klokken 20:45, og bliver spillet på Molineux Stadium.

Hos Bethard får du aftenens måske bedste odds på kampen, og hvis du endnu ikke har spillet på kampen så frygt ej. Kampene bliver først fløjtet igang klokken 20:45, så du har tid endnu, men du skal altså skynde dig. Få de bedste odds hos Bethard.

La Liga: Celta Vigo – Athletic Bilbao

Det er en kamp mellem to hold i La Liga, som på ingen måde har klaret sig godt i denne sæson, men ikke desto mindre er der stor fokus på kampen. Celta Vigo er som bekendt noget af en danskerklub, og derfor er det altid interessant at følge dem.

Opret dig hos MrGreen og få de bedste odds på kampen!

Athletic Bilbao har en spillertrup som gør, at de burde ligge i toppen af La Liga, men de kan slet ikke finde melodien i denne sæson. Før dagens opgør ligger de til nedrykning, og de har blot vundet to kampe i denne sæson. Det er godt nok også kun blevet til fem nederlag, men de har spillet flest kampe uafgjort af alle hold i La Liga med ti styks.

STORT VELKOMSTILBUD! Få et freebet bestående af 100% af din indbetaling!

Celta Vigo har været ramt af trænerfyringer og uholdbare situationer i denne sæson, og derfor er det også blot blevet til en 14. plads i øjeblikket. Der er dog kun 5 point op til 6. pladsen som giver Europa League-kvalifikation, og derfor mangler de slet ikke motivation.

Den spanske liga er nemlig utrolig tæt, og derfor kan alt blive lavet om på blot få spillerunder. Det bliver derfor en virkelig spændende kamp i aften, som du uden tvivl bør se med et halvt øje.

Du kan også spille hos MrGreen, hvor at du kan modtage et freebet på helt op imod 500 kroner! Du modtager dit freebet lige her og så kan du ellers spille med på kampen i aften, og forhåbentlig tjene godt på noget verdensklassefodbold.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top