The perfect guide to the casino

WHAT! ‘Løvens Hule’-stjerne i vildt karriereskifte – Er blevet udnævnt som minister

Mia Wagner har foretaget lidt af et karriereskifte.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

I weekenden blev Troels Lund Poulsen valgt som formand for Venstre, og torsdag har statsministeriet så meddelt, at der på baggrund af dette er sket en ministerrokade, som altså har gjort plads til et kendt ansigt fra det populære tv-program ‘Løvens Hule’.

Lidt overraskende har Mia Wagner nemlig valgt at gå ind i politik, og hun er ifølge en officiel pressemeddelelse fra Statsministeriet således blevet udnævnt til digitaliseringsminister og minister fra ligestilling.

45-årige Mia Wagner, der i mange år har været en del af Freeway-koncernen, er bedst kendt fra sin optræden i DR-programmet ‘Løvens hule’, hvor hun investerede i flere virksomheder.

Mia Wagner trak sig fra programmet tilbage i november 2022. Siden da har hun blandt andet været vært på DR-programmet ”Matadorerne”, men nu byder fremtiden altså på en karriere inden for politik for den dygtige forretningskvinde.

Mest læste på footy Entertainment.

1. Rikke Gøransson er iskold: Flasher brysterne i fitnesscentret
2. UPS! 25-årige Tessa viser lidt for meget af silikonekasserne frem
3. CL-baneløberens vilde fortid: Løfter op i trøjen og viser ALT frem 4. Helt skørt: Fie Laursen viser sig frem i fuldstændig sindssygt outfit
5.Forbudt for børn: Christel Trubka viser sig frem i vildt fastelavns-kostume

OVERSIGT

Scroll to Top