The perfect guide to the casino

 Sådan får du de skarpeste priser på fodboldrejser

 

 Sådan får du de skarpeste priser på fodboldrejser

Fodbold

Der er ikke noget som den berusende stemning på stadion, når de helt store fodboldstjerner gør deres entré på banen. Det er noget af en oplevelse herhjemme i det ganske danske, men fodboldrejser i udlandet er selvfølgelig en oplevelse for sig.

 

Her kan man opleve levende legender i verdensberømte ligaer som Champions League, Premier League, La Liga, Serie A og Bundesliga. Man kan nærmest mærke suset alene ved at tænke på det!

 

Rejsedrømmen kan dog sagtens blive til virkelighed med en fodboldrejse. Disse rejser kan faktisk fås relativt billige – og på en måde, så du får det fulde udbytte – hvis bare du ved, hvor du skal kigge. Læs med her og bliv klogere!

Vælg et fodboldrejsebureau

Der er bare nogle rejsebureauer, der har mere styr på fodbold end andre. Derfor kan det være rigtig fornuftigt at vælge at kigge efter de billige fodboldrejser hos et decideret fodboldrejsebureau. Her får du altså specialister i netop denne type rejse, og ofte vil de også have nogle favorable samarbejder.

 

Samarbejderne er alfa og omega, for de betyder nemlig, at du kan få billetter til de største kampe på verdensplan. Eksempelvis kan du opleve Liverpool vs Manchester City med en fodboldrejse til England, Real Madrid vs Barcelona med en fodboldrejse til Barcelona og Inter Milan vs AC Milan med en fodboldrejse til Italien – med mindre det da er fabelagtige Juventus, du drømmer om at opleve!

 

Det kan i sig selv være lidt af en bedrift at få billetter til disse kampe, hvorfor det er en stor fordel at få hjælp af et kyndigt rejsebureau. Og så kan det også gøre en forskel for prisen, hvilket vi kommer ind på lige nedenfor.

Sørg for at få kampgaranti

Sort uheld kan ramme os alle, og det sker altså fra tid til anden, at man mister sin fodboldbillet – på den ene eller anden måde. Her er det rigtig vigtigt at have kampgaranti, fordi du så altid kan få fat i en billet igen. Det bliver en del nemmere, hvis rejsebureauet er partnere eller sub-agents i de internationale fodboldklubber.

 

På den måde kan det altså være med til at sikre dig den skarpeste pris, at du vælger et rejsebureau, der har deres samarbejder i orden. For at nævne et eksempel er Footballtravel de eneste i Danmark, som samarbejder direkte med Liverpool. Det kan ikke bare give dig en fordel i forhold til kampgaranti, men kan også betyde, at du får én af de 80 faste pladser på det storslåede Anfield.

Skræddersyet fodboldrejse og pris

Endnu en fordel ved at vælge et fodboldrejsebureau er, at du ofte kan få skræddersyet rejsen, så den er inklusiv fly og hotel. På den måde har du styr på alt det praktiske, og ofte vil pakkeløsningen betyde, at du kan få det til en skarpere pris. Og så skaber det også ro og rum til at fokusere på det vigtigste, nemlig den store og spændende kamp!

OVERSIGT

Scroll to Top