The perfect guide to the casino

Kroatisk fodboldfan gik viralt under VM: Nu viser hun det hele frem på vovede billeder

En kroatisk fan tiltrak sig stor opmærksomhed under VM-slutrunden i Qatar.

Med kontroversielle forhold, en dansk skuffelse og Lionel Messi der kunne løfte VM-trofæet i en af de vildeste finaler nogensinde, så kommer vinterens VM-slutrunde i Qatar nok ikke til at gå i glemmebogen lige foreløbig.

Det var dog ikke kun på de mange stjerner på grønsværnen, der tiltrak sig opmærksomhed. Udenfor kridtstregerne var der nemlig en kroatisk fan ved navn Ivana Knoll, som i den grad blev bemærket.

Hun var således inde at at samtlige at Kroatiens kampe, og det blev gjort i ganske udfordrende outfits med et kroatisk tema.

Se bare billedet herunder:

Det har også været med til at gøre den kroatiske skønhed til en særdeles populær skikkelse på det sociale medie Instagram, hvor hun i dag har mere end 3,3 millioner følgere, og de bliver altså forkælet fra top til tå med letpåklædte opslag.

Ivana Knoll er nemlig alt andet end genert, når det kommer til at vise sin veldrejede krop frem, hvilket hun beviser herunder:

Du kan se mere til Ivana Knoll her.

Mest læste på footy Entertainment.

1. Rikke Gøransson er iskold: Flasher brysterne i fitnesscentret
2. UPS! 25-årige Tessa viser lidt for meget af silikonekasserne frem
3. CL-baneløberens vilde fortid: Løfter op i trøjen og viser ALT frem 4. Helt skørt: Fie Laursen viser sig frem i fuldstændig sindssygt outfit
5.Forbudt for børn: Christel Trubka viser sig frem i vildt fastelavns-kostume

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top