Kwamie Liv bryder færdig i 'X Factor'

The perfect guide to the casino

Kwamie Liv bryder færdig i ‘X Factor’

Kwamie Liv har meddelt, at hun ikke længere er en del af ‘X Factor’, og hun delte nyheden på Instagram. I sit opslag udtrykte hun stor taknemmelighed over for de to sæsoner, hvor hun var dommer i programmet.

Liv reflekterede over den unikke og berigende oplevelse det var at se mennesker med forskellige skæbner mødes gennem musikken og udfordre sig selv foran kameraet. Hun beskrev det som en af hendes mest mindeværdige oplevelser og understregede betydningen af at tro på og støtte hinanden.

Beslutningen om at forlade ‘X Factor’ blev ikke truffet let. Efter nøje overvejelser valgte hun at følge sin kunstneriske kald og dykke dybere ind i sin kreativitet og egne projekter. Dette blev årsagen til hendes beslutning.

Det kan være en fornuftig beslutning for Kwamie Liv at prøve noget nyt, da hun ikke havde markant konkurrencesucces i sine to sæsoner som dommer i ‘X Factor’. I 2022-sæsonen blev to af hendes deltagere elimineret i henholdsvis liveshow tre og fire, og Tina opnåede en tredjeplads i finalen.

I årets sæson blev Kwamie Livs to første deltagere elimineret i liveshow et og tre, mens hendes sidste deltager blev stemt ud i semifinalen efter at have været i farezonen tre gange tidligere.

I sit opslag afsluttede Kwamie Liv med at takke seerne, deltagerne og kollegaerne for deres bidrag til hendes rejse i ‘X Factor’.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top