Velkomstbonus der er til at forstå

The perfect guide to the casino

Velkomstbonus der er til at forstå

Dette indhold er sponseret

Elsker du alt der handler om fodbold, så har du sikkert også overvejet at prøve det der kaldes for odds. Der er ikke så mange ben i at oddse hvis du er ret god til at forudsige hvordan kampenes udfald bliver, men har du ikke prøvet at bette på en fodboldkamp før, er det måske ikke helt skørt at læse med videre her, fordi vi i denne artikel netop vil komme nærmere ind på hvordan du skal komme godt igang med at bette på sider der tilbyder en form for velkomstbonus.

Benyt dig af velkomstbonus når du er ny i gamet

Har du stort set altid ret i hvordan de forskellige kampe ender ud, så har du sikkert også ladet tanken om at oddse strejfe dig et par gange. Rigtig mange sportsinteresserede better på forskellige kampe og for nogle personer, er det med til at øge spændingen for alle kampene der bliver spillet.

Er du helt ny i gamet er der fordele at hente for dig. Rigtig mange spillesider tilbyder nemlig de nye kunder bonusser som velkomstgave. Med f.eks. en Mr Green sport bonus kan du få lidt hjælp til at komme godt igang og det er ikke nogen dårlig idé at benytte denne form for gave, når man stadig er helt ny i gamet, for nogle gange skal man ofre nogle lærepenge før man ved hvordan det hele skal gøres rigtigt.

Forstå cash bet og læs de tilhørende krav til dine bets

Nogle velkomstbonus der gives til sportsbet, vil du kunne se at der står live i sammenhæng med. Det vil sige at du skal smide dit bet mens kampen spilles. Dette anses for nogle personer som en kæmpe fordel, mens det for andre personer vurderes som for usikkert. Det er altså smag og behag som du selv først kan vurdere om er noget for dig, når du har prøvet det af selv.

 

Der er også ofte ord som cash bet, der triller gennem tekst og beskrivelse for den bonus du kan hente som ny kunde på siden. Står der cash bet, fungerer det som regel på den måde at du f.eks. indskyder 600 kroner til din konto og spillesiden matcher herved det indskudte beløb, så du får altså en bonus på 600 kroner. Der er som regel også en limit på det beløb der tilbydes i form af cash bet, så du kan altså ikke smide 10.000 kroner ind på din konto og bette med de krav der stilles til dit første bet, hvorefter der matches de 10.000 kroner fra spillesiden.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top