Sådan kan du låne penge til dine boligdrømme, hvis banken siger nej

The perfect guide to the casino

Sådan kan du låne penge til dine boligdrømme, hvis banken siger nej

Dette indhold er sponsoreret

Det kan være du kender det. Du går med drømmen om en bolig, men banken siger nej til at låne dig penge. Det er en realitet for mange mennesker, og det kan sætte en effektiv stopper for boligdrømmene. Dog er der andre muligheder for at låne penge, hvis banken siger nej – læs mere her.

Lån udenom bankerne – hvad vil det sige?

Når man låner udenom bankerne, så vil det sige, at man låner penge fra et andet firma. Fordelene ved det er typisk, at der ikke er de samme krav til dig, som der er, når du låner penge igennem en bank. Du skal ikke stille samme sikkerhed for dit lån, og firmaet er dermed villig til at løbe en større risiko end bankerne.

Ulemperne ved at låne udenom bankerne er dog, at renten på disse lån typisk er højere end renten på et banklån. Dette skyldes bl.a., at de ikke stilles de samme krav til dig som bankerne, og dermed løber de en større risiko for at give dig muligheder.

Boliglån eller pantebrevslån?

Når man skal låne penge til at købe et hus, er et bolig lån for de fleste en ønskværdig mulighed. Låner man hos en bank, ligger de typisk som sikkerhed for hele lånet, og det er derfor muligt at optage et stort lån med en relativt lav rente. Risikoen ved at udlåne pengene skal derfor også være meget lav, og er den ikke det, vil banken typisk afvise dig til et bolig lån. Dog kan det stadig være muligt at få et bolig lån uden om banken, og ellers findes der også en mulighed nummer to: pantebrevslån.

Et pantebrevslån fungerer lidt anderledes end et bolig lån. Her bliver huset nemlig sat som sikkerhed for lånet i stedet for banken eller låneudbyderen. Dette betyder dog også, at der er en risiko forbundet med et pantebrevslån for låntageren. Hvis man ikke kan tilbagebetale lånet, har banken eller låneudbyderen altså i sidste ende ret til at sælge huset på auktion. Med den rette rådgivning er det dog muligt at finde en god og realistisk løsning.

Bliv hørt, når banken ikke vil høre på dig

Det kan være svært og frustrerende at have problemer med at låne penge i banken. Man kan føle sig magtesløs, fordi man ikke ved, hvor man skal gå hen for at få løst sit problem. Men der er heldigvis hjælp at hente fra andre instanser.

Simpel Kredit tilbyder lån udenom bankerne, og her er det muligt at få ørenlyd, selvom bankerne har lukket for linjen. Det er gratis og uforpligtende at søge om et lån, og hvis det rette tilbud kommer, kan man slå til. Kommer det rette tilbud ikke, har du ingen forpligtelser.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top