Klamt og grænseoverskridende: 'Landmand'-Stine deler vilde beskeder fra gifte mænd

The perfect guide to the casino

Klamt og grænseoverskridende: ‘Landmand’-Stine deler vilde beskeder fra gifte mænd

Stine Pedersen fra ‘Landmand søger kærlighed’ har fået mange tilbud efter sin tv-deltagelse, men det er bestemt ikke alle, hun er lige glade for.

OPDATERET: ARTKIKLEN BLEV SKREVET FØR STINE OG NIELS OFFENTLIGGJORDE, AT DE VAR BLEVET KÆRESTER!

Stine Pedersen er aktuel i ‘Landmand søger kærlighed’, hvor den i dag 27-årige landmand har kastet sin kærlighed over 23-årige Niels.

Læs mere om dem her.

I dag står der på Stines Facebook-profil, at hun er ‘i forhold’, selvom deltagerne ikke må offentliggøre deres civilstatus, mens programmet kører.

Hun fortæller dog, at hun måtte gøre en undtagelse, fordi hun modtog ‘klamme’ og ‘grænseoverskridende’ beskeder, som hun selv formulerer det.

– Jeg har virkelig fået mange beskeder fra ældre mænd på Facebook. Flere af dem har tydeligvis både kæreste og kone, men alligevel har de skrevet klamme og grænseoverskridende beskeder til mig, siger hun til Ekstra Bladet.

– En har blandt andet skrevet, at han ‘godt lige kunne ordne mig’ og flere har skrevet, at de ville ønske, at de var 40 år yngre, for så var jeg lige noget for dem.

Hun vil dog ikke afsløre, hvorvidt hun er i et forhold i dag eller ikke. Hun dater i øjeblikket Niels i ‘Landmand søger kærlighed’.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Bur-invasion, dommeroverfald og smadrede busser: Her er de vildeste McGregor-episoder!

Læs også: Nøgenfoto af Jennifer Aniston er sat til salg – Se det her

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top