27-årig storbarmet sportsstjerne spiller uden undertøj: Nu viser barmen frem topløst

The perfect guide to the casino

27-årig storbarmet sportsstjerne spiller uden undertøj: Nu viser barmen frem topløst

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Husker du solbabyen fra Teletubbies? Sådan ser hun ud i dag

Den kvindelige golfspiller Paige Spiranac må høre på lidt af hvert, imens hun gør sit på at skabe sig et navn i sportens verden.

Den 27-årige golfspiller er nemlig ikke blot god til golf, men derimod også vanvittig smuk. Det har internettet også opdaget for længst, hvilket kan ses på Paige Spiranacs Instagram, der følges af over 2,7 millioner. Udover at passe sin Instagram og golf, har Paige også podcasten “Playing A Round”, og her har hun afsløret lidt af en hemmelighed.

Læs også: Mikkel og Amanda sammen igen? Se den afslørende Instagram-story her

– Normalt bruger jeg ikke undertøj, men det er fordi, jeg bruger tætsiddende shorts, og det er bare for mange lag, hvis man har det hele på. Ofte er der indbyggende shorts i mine nederdele, eller også har jeg bare spankies uden undetøj på, lyder det fra Paige Spiranac i podcasten.

På sin Instagram er det langt fra kun billeder fra golfbanen, der bliver delt, men derimod er den 27-årige skønhed ikke bange for at vise barmen frem.

Se bare det lille galleri med den 27-årige babe herunder:

Læs også: Blev mega-populær efter ‘X Factor’: Nu viser hun bryster

Du kan se mere til Paige her.

SE VIDEOEN ØVERST I ARTIKLEN: Fiber i ryggen, fejlkendelser og temperament – Husker du, da Tøfting udfordrede Camilla Martin i badminton?

Læs også: Nøgenfoto af Jennifer Aniston er sat til salg – Se det her

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top