Tror du også at Danmark vinder VM? Så vil du elske denne nyhed

The perfect guide to the casino

Tror du også at Danmark vinder VM? Så vil du elske denne nyhed

Allerede inden at VM er gået i gang er der kommet fantastiske nyheder, som i den grad øger spændingen under slutrunden.

Danmark åbner VM i håndbold i morgen aften, hvor at de hjemme i Royal Arena tager i mod upåagtede Chile. Det må og skal blive til en sejr, men sandsynligeden er også stor når man kigger på den danske trup.

Du kan få odds 60 på VM-guld til Danmark

Her er der altså selvfølgelig fundet plads til store stjerner som Mikkel Hansen, Niklas Landin, René Toft Hansen og Hans Lindberg, og generelt spiller flere af de danske stjerner i nogle af verdens største klubber. Presset er derfor stort, da forventninger til et VM-guld er høje.

Tror du at Danmark vinder VM? SÅ KLIK HER

Hjemmebanefordelen bliver da også vital, hvor især at kampen i Royal Arena skal minde de danske drenge om, at de er på hjemmebane her til VM, som bekendt bliver afholdt i Danmark og Tyskland. Morgendagens kamp er derfor vigtigt, da det altid er godt med en sejr i åbningskampen.

Støtter du også det danske landshold under VM? Så gør hele oplevelsen meget sjovere lige her

Danmark er udover Chile i gruppe med Saudi-Arabien, Tunesien, Østrig og Norge. Det ligner altså en førsteplads i gruppespillet til de danske drenge. En sejr i morgen vil dog for alvor vise om det bliver til en førsteplads.

For en 10’er kan du vinde 600,00 kr. på VM-guld til Danmark

Hos Betfair kan du fejre at VM starter, og derfor får du astronomiske odds 60 på, at Danmark vinder VM-guld til denne slutrunde! Du skal dog skynde dig at udnytte tilbuddet, da det slutter inden at VM går i gang.

Sådan får du odds 60.0 på at Danmark vinder VM

1. Klik her for at oprette en konto hos Betfair.

2. Brug denne kode “ZSAJ59” ved din oprettelse.

3. Spil på at Danmark vinder VM til odds 60!

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top