Optakt: Chile - Danmark

The perfect guide to the casino

Optakt: Chile – Danmark

Så er det i morgen aften, at det danske landshold skal i aktion til VM i håndbold, og lige her bliver du fuldstændig klar til kampen.

VM i håndbold står for døren, og det betyder at alle de store stjerner som Mikkel Hansen, Niklas Landin, René Toft Hansen og Hans Lindberg vil repræsentere de danske farver i jagten på guldet. Der er således store forventninger til de danske drenge, og der hviler uden tvivl et stort pres på spillernes skuldre.

Du kan få odds 5 på en sejr til Danmark

Deres erfaring er dog helt igennem fænomenal, da de ofte kommer rigtig langt i de helt store turneringer, og med flere af de danske spillere som stjernerne i verdens største klubber er der selvfølgelig store forventninger. Det bliver uden tvivl helt igennem fantastisk, at følge Danmark under VM i håndbold, og i denne artikel bliver du helt klar til kampen mod Chile!

Tror du at Danmark slår Chile? SÅ KLIK HER

Danmark åbner således deres VM med en kamp mod Chile torsdag aften, og den bliver spillet i Royal Arena i København, som uden tvivl vil skabe en helt igennem kolossal kulisse for de danske drenge, som er storfavoritter til opgøret! Kampen bliver fløjtet i gang klokken 20:15, og herefter bliver det formentlig envejstrafik ned mod Chiles mål.

Skal du også se kampen? Så gør hele oplevelsen meget sjovere lige her

Senest blev det til et nederlag til Ungarn i søndags, men her blev der også afprøvet en masse forskellige ting, da der blot var tale om den sidste træningskamp inden VM. Dette bliver også bekræftet af kampen tre dage forinden, hvor at Ungarn blev slået overbevisende med 33-19. Tilbage i oktober blev det også til to nemme sejre over Færøerne og Ukraine.

Til et VM betyder formen dog absolut ingenting, og de danske drenge skal nok bevise dette. De vil for alt i verden have det VM-guld, som officielt vil gøre dem til verdens bedste landshold. Motivationen er derfor stor, da VM bliver afholdt i Danmark/Tyskland, så der er altså tale om noget af en hjemmebane til dette VM.

For en 50’er kan du vinde 250 kr. på en sejr til Danmark

Danmark er udover Chile i gruppe med Saudi-Arabien, Tunesien, Østrig og Norge. Det ligner altså en førsteplads i gruppespillet til de danske drenge.

Du kan få odds 5.0 på en sejr til Danmark:

1. Klik her for at oprette en konto hos Betfair.

2. Brug denne kode “ZSAJ60” ved din oprettelse.

3. Spil på en sejr til Danmark over Chile til odds 5.0

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top