Remee med vild afsløring: Derfor er jeg ikke dommer i X Factor

The perfect guide to the casino

Remee med vild afsløring: Derfor er jeg ikke dommer i X Factor


Remee afslører nu, hvorfor han ikke er fulgt med over på TV2.

Der er premieresæson på X Factor på TV2, og der var udskiftning i nogle af dommerstolene i forhold til sidste år. Ankerstjerne og Oh Land er nemlig nye ved dommerbordet, mens den mest vindende dommer i den danske X Factor-historie, Remee, ikke er fulgt med over på TV2.

Og nu afslører han hvorfor:

– I mellemtiden ved jeg godt, at de har signet Thomas, og så får jeg bare at vide, at det fede ved ‘X Factor’ er, at alle vil bare gerne være dommer i det her, så de ringer selv. Nå okay, men TV 2 vil selvfølgelig gerne vide, at hvis de nu havde lyst til at bruge dig, om det så kunne være interessant. Ja okay, men som jeg sagde, da jeg kom tilbage til ‘X Factor’ for fem år siden, så skal jeg ikke have mere end nogen, men jeg skal heller ikke have mindre end nogen, udtaler Remee i følge Realityportalen.

Produktionsselskabet undrede sig dog over, at Remee ville have lige så meget som Blachmann, som de mente er guld værd i tv.

– Altså sammen med mig er han (guld, red.). Lige i det der format, der har jeg altså vundet det flere gange, i flere kategorier og flere gange i træk end nogen anden dommer i verden, slutter Remee.

Mest læste på footy.dk.

1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top