Kæmpe nedtur: Natklubskoncerter gav 'Bro' stress

The perfect guide to the casino

Kæmpe nedtur: Natklubskoncerter gav ‘Bro’ stress


‘Bro’ havde et godt, men meget turbulent 2018.

Den danske popsanger ‘Bro’ havde et vildt 2018, hvor han havde årets mest streamede sang ‘Sydpå’, som også var temasangen på Paradise Hotel.

Den 21-årige gut havde dog også sine nedture. De mange natklubskoncerter gav ham stress.

– Den største udfordring for mig har været at leve med stress. Jeg kommer fra ikke at have så mange jobs til at have rigtig mange jobs. At have så meget stress som 21-årig har været helt sindssygt, siger han til BT.

Han fortæller, at han på natklubsaftenener havde koncerter kl. 23, 01.00 og 03.00, mens han kunne bruge 40 timer om ugen på transport.

HER ER BROS KÆRESTE

– Der var perioder, hvor jeg ikke var hjemme i 15 dage, hvor jeg sov på hoteller. Det var virkelig hårdt, siger han også til avisen.

‘Bro’, der blot har en 9. klasse at falde tilbage på, fortæller dog, at han aldrig har været en større stjerne, end han er nu.

– 2018 har været for sindssygt. Og det er kun ‘Sydpå’, der har givet mig den succes. Jeg er blevet en større stjerne, end jeg har været før. Jeg har fået en masse fans, jeg ikke havde før, spillet steder, jeg ikke har været før, og været på en masse festivaler.

Se også: Hvem bærer den røde bikini bedst: Norsk skønhed og Elvira Pitzner sætter Instagram på kogepunktet

Se også: Ny kæreste til Lenny Pihl? Se det sjove opslag på Instagram her

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top