The perfect guide to the casino

Officielt: Brøndby-flop forlader Vestegnen

Joe Bell har endegyldigt spillet sin sidste kamp for de blå-gule fra Vestegnen.

Rygterne har floreret i kulissen de seneste par dage, men nu er det altså officielt. Joe Bell forlader Brøndby IF til fordel for sin tidligere klub, Viking FK.

Det bekræfter Brøndby på klubbens hjemmeside, hvor fodbolddirektør Carsten V. Jensen siger følgende om den newzealandske midtbanespiller.

– Joe er en dygtig spiller, som har haft gode perioder hos os, men også perioder, hvor han har haft svært ved at bide sig fast i startelleveren.

– Han har kløet på og lagt på sit spil, men med stor konkurrence i truppen og udsigten til begrænset spilletid hos os, så giver det god mening for både Joe og os, at Joe nu rejser tilbage til Viking FK og den norske liga, hvor han var en profil. Vi vil gerne takke Joe for sin indsats og ønsker ham og lykke i Norge, lyder det fra CV.

Brøndby modtager angiveligt tre rater af 300.000 euro for Joe Bell – svarende til cirka 6,7 millioner kroner, hvilket er knap 1,4 millioner kroner mindre end det, som de blå-gule selv betalte for Joe Bell tilbage i februar 2022.

24-årige Joe Bell nåede at spille 39 kampe for Brøndby IF med et enkelt oplæg til følge.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top