The perfect guide to the casino

Farvel og tak: Brøndby sender angriber videre

Det bliver heller ikke i denne omgang, at Yousef Salech får chancen i Brøndby-trøjen.

Brøndby IF hentede i begyndelsen af sommerens transfervindue Yousef Salech tilbage fra et succesfuldt lejeophold i HB Køge, hvor han noterede sig for 15 mål og tre oplæg i 24 kampe.

Forventningerne var derfor også store til den unge angriber, der ligeledes fik forlænget sin aftale med de blå-gule fra Vestegnen til sommeren 2026.

Spilletiden i indeværende sæson har dog været ikke-eksisterende for Yousef Salech, der kun har fået 23 minutter på grønsværnen.

Derfor har Brøndby også besluttet at sende den 21-årige angriber afsted på en ny lejeaftale. Denne gang skal Yousef Salech tørne ud for SK Beveren, der huserer i Belgiens næstbedste fodboldrække.

Brøndbys fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, forklarer i den forbindelse, at klubben fortsat ser et stort potentiale i Salech.

– Vi forlængede aftalen med Salech i sommer, så den nu løber frem til sommeren 2026, da vi kan se et stort potentiale i ham.

– Han spillede en flot sæson for HB Køge i sidste sæson, og siden Salech kom tilbage til os i sommer, har han indgået på ligefod med de øvrige spillere i pre-season og her i starten af sæsonen.

– Vi kan konstatere, at Salech endnu ikke har fået bidt sig fast i forhold til at kvalificere sig til mere regelmæssig spilletid, og for at sikre, at Salech kan komme tættere på spilletid hos os, så har planen hele tiden været, at hvis det var tilfældet, så ville vi og Salech finde er godt lejemål, for at give ham endnu mere ballast i rygsækken i vores fælles jagt på at komme tilbage og få spilletid hos os, udtaler CV.

Yousef Salechs lejeaftale med SK Beveren løber frem til næste sommer, men allerede til vinter har Brøndby muligheden for at hente ham tilbage, hvis det ønskes.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top