The perfect guide to the casino

Brøndby købte ham for tocifret millionbeløb: Nu forlader han Vestegnen

Justin Che nåede ikke at være særlig længe på Vestegnen.

Brøndby kunne tilbage i midten af juli-måned præsentere den unge højreback, Justin Che, som ny spiller i klubben, og i forbindelse med handlen måtte de blå-gule fra Vestegnen hoste op med 1,5 millioner euro – svarende til cirka 11 millioner kroner.

Den store millioninvestering kommer dog ikke til at gavne Brøndby i indeværende sæson, for de har nemlig valgt at sende den talentfulde amerikaner på et lejeophold i hollandske ADO Den Haag.

Det oplyser Brøndby på klubbens hjemmeside, hvor det fremgår, at lejeaftalen er gældende frem til sommeren 2024 – dog med mulighed for at hente den 19-årige back hjem igen allerede til vinter.

Carsten V. Jensen siger følgende Justin Ches lejeaftale.

– Justin er en rigtig spændende spiller og han har fået vist sig rigtig godt frem i Superliga-truppens træninger her den sidste måneds tid, der har bekræftet det potentiale vi ser i ham. Vi tror på, at med den rette udvikling, så kan Justin på sigt konkurrere om en plads i startelveren her i Brøndby IF, men lige nu og her har han brug for spilletid og en fast rytme over længere tid.

– Der er p.t. andre spillere foran ham i køen til spilletid her i Brøndby IF, og derfor har vi samen med Justin drøftet hvordan vi sammen kan få taget næste skridt i hans udvikling.

– Vi har tidligere udlejet spillere, der har haft udsigt til begrænset spilletid, til klubber i de forskellige nordiske divisioner for at give dem spilletid og udviklingsmuligheder, og nu hvor vi er en del af et netværk, så har vi naturligvis rakt ud til vores netværk. Her meldte ADO Den Haag sig interesseret, da de kunne se værdi i at få tilknyttet en dygtig ung spiller som Justin Che på en lejekontrakt.

– Det giver værdi for alle tre parter at Justin nu får udsigt til spilletid og dermed udvikling, og derfor har vi indgået en lejeaftale for den kommende sæson med muligheden for at vi kan bringe Justin tilbage til Brøndby IF i vinterpausen, siger ‘CV’.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top