The perfect guide to the casino

Officielt: Mads Hermansen skifter til Leicester

Mads Hermansen er endegyldigt fortid på Vestegnen.

Rygterne har svirret længe, men nu er det endelig officielt. Brøndby-stjernen Mads Hermansen skifter til Premier League-nedrykkerne Leicester.

Begge klubber har tirsdag eftermiddag bekræftet handlen, og udlandsskiftet vækker stor glæde hos Mads Hermansen, der kan se frem til at få flere danske holdkammerater i form af Jannik Vestergaard, Viktor Kristiansen og ikke mindst målmanden Daniel Iversen, som han kommer til at kæmpe med om spilletiden i den engelske klub.

– Det har været en fantastisk rejse fra U17-holdet, til at jeg i dag har sat min underskrift på en kontrakt med Leicester. Der er rigtig mange i Brøndby IF, jeg gerne vil takke. Ikke mindst mine målmandstrænere og holdkammerater gennem årene i Brøndby IF, siger Mads Hermansen til Brøndbys hjemmeside.

– Alle har de været med til at gøre mig til den målmand og det menneske, jeg er i dag og bidraget til, at alle træningspas har været udviklende, hårde og ikke mindst sjove. Senest har Casper Ankergreen været med til at løfte mit niveau og udfordret mig, ikke blot teknisk, men også mentalt.

– Efter rigtig mange år med en hverdag i Brøndby IF, så er jeg parat til at tage springet til udlandet, og jeg føler, at skiftet til Leicester City er det helt rigtige for mig og mit næste skridt i karrieren.

– Jeg vil selvfølgelig savne hverdagen i klubben, holdkammeraterne og hele staben, og ikke mindst fansene som altid har støttet mig. Både på og udenfor banen har den støtte været uundværlig, og det har jeg aldrig taget for givet, så den opbakning vil jeg gerne takke fra hjertet for.

23-årige Mads Hermansen har sat sin signatur på en fem-årig aftale med Leicester, der angiveligt betaler 5 millioner pund Brøndby-stjernen – svarende til 43,5 millioner kroner.

Mads Hermansen nåede at spille 70 førsteholdskampe for Brøndby IF.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top