The perfect guide to the casino

Officielt: Viborg henter Ementa i AaB

Viborg FF har været på indkøb i kriseramte Aab.

Aab havde en katastrofal sidste sæson, der resulterede i en nedrykning for nordjyderne, og dermed kommer det selvsagt heller ikke som den store overraskelse, at der er flere spillere der søger nye græsgange i sommerens transfervindue.

En af dem er angriberen Anosike Ementa, der netop har forladt Aab til fordel for en af sidste sæsons helt store overraskelser i form af Viborg FF.

21-årige Anosike Ementa har sat sin signatur på en aftale med Viborg frem til sommeren 2026, og signingen af den tårnhøje angriber vækker stor glæde i klubben.

– I Ementa får vi en spændende og meget sulten, ung angriber med nogle helt åbenlyse spidskompetencer med sin unikke fysiske pakke, og som type vil han passe godt ind til vores spillestil.

– Det er en spiller, vi har holdt øje med længe, og vi tror på, at han kan blive en god tilføjelse til vores trup.

– Han er kun lige fyldt 21 år og har stadig en masse udviklingsområder, men vi ser et meget spændende potentiale.

– Han mangler at blive forløst som målscorer, og det har vi en stor tro på, at vi kan hjælpe med i vores miljø, siger sportschef Mads Agesen til klubbens hjemmeside.

Anosike Ementa, der skiftede til Aab fra Helsingør tilbage i 2021, nåede at spille 37 kampe for klubbens førstehold. Det lykkedes ham dog aldrig at finde vej til netmaskerne.

OVERSIGT

Scroll to Top