The perfect guide to the casino

Officielt: Ingvartsen gennemfører chok-skifte til Superliga-klub

Rygterne har floreret voldsomt de seneste par dage, men nu Marcus Ingvartsens tilbagevenden til 3F Superligaen altså officiel.

27-årige Marcus Ingvartsen er den seneste tid blevet sat i kraftig forbindelse med et skifte tilbage til 3F Superligaen, efter der blev sat spørgsmålstegn ved hans fodboldfremtid i Mainz, og i den forbindelse blev FC Midtjylland nævnt som den varmeste bejler til angriberens underskrift.

Det bliver dog ikke ulvene fra heden, der kommer til at få glæde af den målfarlige dansker.

Marcus Ingvartsen er nemlig netop blevet præsenteret i sin tidligere klub, FC Nordsjælland, og det vækker stor glæde hos sidste års sølvvindere.

– Det er helt fantastisk at kunne byde Marcus hjem til FC Nordsjælland efter seks år i udlandet, hvor han har vist, hvilke kvaliteter han besidder.

– Det har vi fulgt med i gennem alle hans år i belgisk og tysk fodbold, så da vi sad og kiggede på forstærkninger frem mod den kommende sæson, var hans navn selvfølgelig øverst på listen.

– Derfor glæder det os enormt meget nu at kunne præsentere ham – vores tidligere topscorer og tilmed i sin bedste fodboldalder. Det er uden tvivl et kæmpe boost og et stort skridt i ambitionen om at fortsætte vores positive udvikling.

– Jeg er sikker på, at han kommer til at blive en rollemodel i hverdagen for vores mange toptalenter med sin utrolige ærgerrighed og professionalisme, siger sportschef Jan Laursen.

Marcus Ingvartsen noterede sig i sidste sæson for 10 mål i 28 Bundesliga-kampe for Mainz. Sidst han tørnede ud for FC Nordsjælland var i perioden 2014 til 2017, hvor han bankede 30 kasser ind i 76 kampe.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top