The perfect guide to the casino

Brøndby er ikke færdige på transfermarkedet: CV åbner op for endnu flere indkøb

De blå-gule fra Vestegnen har været aktive i sommerens transfervindue, men det er ikke ensbetydende med, at de er færdige med at gøre væsen af sig.

Brøndby IF har denne sommer sagt farvel til flere store navne – heriblandt Mads Hermansen og Anis Ben Slimane, der begge skiftede til engelsk fodbold.

Samtidig er der kommet flere nye navne til, som omfatter Jacob Rasmussen, Emmanuel Yeboah, Justin Che, Patrick Pentz, Yuito Suzuki og Mateusz Kowalczyk, hvoraf de fleste er kommer til klubben for store millionbeløb.

Til trods for den relativ store aktivitet på transfermarkedet, så er Brøndby dog efter alt at dømme ikke færdige med at handle endnu.

Forud for søndagens opgør mod FC Midtjylland fortalte Brøndbys fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, at man fortsat er på udkig efter forstærkninger til et par positioner, mens man ligeledes fortsat arbejder på at få tyndet ud i spillertruppen.

– Vi er stadigvæk i gang. Det er både i forhold til udgangen, hvor vi skal have justeret antallet i truppen, selvom vi er ved at nærme os der, hvor vi gerne vil være.

– Så har vi øjne og ører åbne i forhold til et par positioner mere, fortæller Carsten V. Jensen, der tidligere har fortalt, at man gerne vil forstærke 6’er-positionen.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top