The perfect guide to the casino

Brøndby bekræfter: ‘Han er på vej væk’

Simon Hedlund har efter alt at dømme spillet sin sidste kamp for Brøndby.

Tidligere på sommeren kom det frem, at Simon Hedlund kunne være på vej væk fra Vestegnen, og nu ser hans exit snart ud til at være en realitet.

Brøndby bekræfter således, at svenskeren er i gang med at afsøge et potentielt skifte, og ifølge B.T, så er det blot et spørgsmål om tid, før Hedlund er fortid på Vestegnen.

Simon Hedlund er nemlig rejst til Sverige, hvor han forventes at gennemføre sit skifte til Elfsborg inden for den nærmeste fremtid, og derfor er han altså heller ikke med i kamptruppen til søndagens Superliga-brag mod FC Midtjylland.

Brøndby og Elfsborg er angiveligt nået til enighed om en overgangssum for Simon Hedlund, og det er dermed kun det obligatoriske lægetjek og nogle mindre formaliteter, som der nu mangler at komme på plads.

30-årige Simon Hedlund skiftede til Brøndby fra Union Berlin tilbage i januar 2022, og her formåede han hurtigt at slå sit navn fast som en stor profil på Vestegnen.

Siden Jesper Sørensen overtog trænersædet i Brøndby har svenskeren dog måtte kigge langt efter permanent spilletid, og selvom han forlængede sin aftale tilbage foråret, så ser han altså nu ud til at søge nye græsgange.

Simon Hedlund står noteret for 159 kampe i Brøndby-trøjen med 27 mål og 46 oplæg til følge.

OVERSIGT

Scroll to Top