The perfect guide to the casino

Bud på 11 millioner kroner: BIF-profil afviser sommerskifte

Frederik Alves har ingen intentioner om at forlade Vestegnen.

23-årige Frederik Alves har haft en turbulent tid i Brøndby, siden han skiftede til de blå-gule fra West Ham tilbage i januar 2022, men efter en længere periode uden fast spilletid, så er det endelig lykkedes for den talentfulde forsvarsspiller at imponere nok til en plads i Jesper Sørensens startopstilling.

Det har dog også medført interesse for udlandet, og tidligere har B.T således kunne berette, at den tyrkiske storklub, Trabzonspor, skulle have afgivet et bud på 7,5 millioner kroner for Frederik Alves.

I et interview med Tipsbladet sætter han nu ord på interessen, hvor han i samme ombæring fortæller, at buddet fra Trabzonspor faktisk lød på 11 millioner kroner.

– Jeg har hørt om interessen. Det rigtige bud var faktisk på 11 millioner kroner. Men den er helt lukket nu. Nu spiller jeg i Brøndby, og jeg er glad for at være Brøndby-spiller.

– Det ville være dumt at skifte væk fra Brøndby. Nu har jeg kæmpet så hårdt for at få spilletid, og jeg er endelig inde i varmen, så det ville være dumt af mig, hvis jeg skiftede til en anden klub bare for at starte forfra, lyder det fra Frederik Alves, der har fået fuld spilletid for Brøndby i sæsonens fire første 3F Superliga-kampe.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top