The perfect guide to the casino

Bombe på Vestegnen: Brøndby-profil tæt på exit

En af Brøndbys mest prominente navne kan snart være fortid i klubben.

Simon Hedlund har været en vigtig spiller for Brøndby, siden han skiftede til Vestegnen fra Union Berlin tilbage i januar 2019, men de sidste par sæsoner har svenskeren haft svært ved for alvor at finde rytmen, og nu kan han altså snart være fortid i klubben.

Ifølge den svenske avis, Aftonbladet, så er Simon Hedlund nemlig tæt på et skifte til Elfsborg, og han forventes at blive præsenteret som ny spiller for det svenske tophold inden for den nærmeste fremtid.

Afløseren for Simon Hedlund er da også allerede på plads, da Brøndby lørdag kunne offentliggøre tilgangen af den japanske offensivspiller, Yuito Suzuki, der formentlig er tiltænkt som en afløser for Hedlund.

Der bliver ikke oplyst noget om en eventuel salgspris for Simon Hedlund, der forlængede sin aftale med Brøndby tilbage i marts, men ifølge Transfermarkt.com, så vurderes han til at koste i omegnen af 7,5 millioner kroner.

Bliver skiftet til Elfsborg en realitet, så kan Simon Hedlund se frem til at blive holdkammerat med flere Superliga-kendinge – heriblandt Jens Jakob Thomasen og Jeppe Okkels samt tidligere Brøndby-anfører, Johan Larsson.

30-årige Simon Hedlund har i løbet af sin tid på Vestegnen noteret sig for 159 kampe med 27 mål og 46 oplæg til følge.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top