Endnu et exit på Vestegnen? Brøndby-flop kan være på vej væk

The perfect guide to the casino

Endnu et exit på Vestegnen? Brøndby-flop kan være på vej væk

Endnu en spiller kan være på vej væk fra Vestegnen denne sommer.

Brøndby IF har allerede vinket farvel til flere spillere denne sommer – heriblandt Anis Ben Slimane og Mads Hermansen, der begge er skiftet til engelsk fodbold, mens midtstopperen Frederik Winther vendte retur til Augsburg efter sit lejeophold.

Derudover er unge spillere som Andreas Pyndt, Marinus Larsen og Christian Friedrich også fortid på Vestegnen, og nu kan endnu en spiller altså være på vej væk.

Ifølge B.T, så er Brøndby-stopperen Rasmus Wikström nemlig på blokken i den svenske klub Mjällby, der angiveligt overvejer at gøre alvor af interessen i den unge forsvarsspiller.

Et skifte synes da heller ikke helt usandsynligt, da den 22-årige svensker mildest talt aldrig rigtig har formået at finde fodfæste i Brøndby.

Rasmus Wikström, der blev købt i IFK Göteborg tilbage i sommeren 2021, står således kun noteret for en enkelt kamp for de blå-gules førstehold, og han var i den forgangne sæson udlejet til SønderjyskE.

Der oplyses ikke noget om en eventuel salgspris, men ifølge Transfermarkt.com, så vurderes Rasmus Wikström til at koste 350.000 euro – svarende til cirka 2,6 millioner kroner.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top