The perfect guide to the casino

Skyder Schmeichel-rygte ned: Kan ikke se ham på Vestegnen

Der er langt fra alle, der har den store tiltro til, at den danske landsholdsmålmand kan ende på Vestegnen.

Brøndby IF har den seneste tid haft et hektisk transfervindue, hvor de ihærdigt har jagtet en ny målmand, der har til formål at skulle afløse Mads Hermansen, der tidligere på sommeren skiftede til Championship-klubben Leicester.

I den forbindelse er både Lucas Lund og Leopold Wahlstedt blevet nævnt som mulige bejlere, og begge keepere har således været millimeter fra et skifte til Vestegnen, før forhandlingerne i begge tilfælde brød sammen, da Viborg pludselig afviste alle tilnærmelser fra Brøndby, mens Wahlstedt fik kolde fødder da Blackburn meldte sig på banen.

En anden målmand, der ligeledes har været sat i forbindelse med Brøndby på rygtebasis, er den danske landsholdsmålmand, Kasper Schmeichel, men han har altså ingen fremtid på Vestegnen, ifølge Viaplay-eksperten Ken Ilsø.

– Nej, jeg kan ikke se ham spille på Vestegnen. Hvis det sker, går jeg fra min hjemstavn til København – og der er langt. Der er 300 kilometer. Det kommer ikke til at ske. Hvis Kasper Schmeichel, den danske landsholdsmålmand, vælger at komme hjem, tager han til FC København, lyder det fra Ken Ilsø.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top