The perfect guide to the casino

Klubberne er enige: Daramy nærmer sig Premier League-skifte

Mohamed Daramy har angiveligt fået fodboldfremtiden på plads.

Mohamed Daramys fodboldfremtid har været uvis, siden han forlod FC København tidligere på sommeren, efter et succesfuldt lejeophold i den danske hovedstad.

Daramys succesfulde lejeophold i FC København har dog ikke bragt ham tættere på holdet i Ajax, og derfor er den teknisk dygtige kantspiller også blevet sat i forbindelse med et skifte væk fra den hollandske storklub, og nu er det angiveligt lykkedes den talentfulde dansker at finde en ny arbejdsgiver.

Ifølge The Athletic, så er Ajax Amsterdam således nået til enighed med Burnley om en aftale, der sender Mohamed Daramy til Premier League-klubben på en lejeaftale, hvorefter de har forpligtet sig til at købe danskeren permanent.

Det forlyder endvidere, at Burnley betaler 15 millioner euro plus bonusser for Daramys underskrift – svarende til cirka 110 millioner danske kroner.

Daramy og Burnley mangler fortsat at nå til enighed om de personlige vilkår, men hvis skiftet falder på plads, så kan Daramy blandt andet se frem til at blive holdkammerat med danske Jacob Bruun Larsen, der tidligere på sommeren skiftede til Burnley.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top