The perfect guide to the casino

Transfer-nedtur på Vestegnen: Brøndby mister nyindkøb i sidste øjeblik

De blå-gule fra Vestegnen er involveret i et sandt transferdrama.

Brøndby IF har været på en intens jagt efter en ny målmand lige siden, at Mads Hermansen blev solgt til engelske Leicester, og her var Lucas Lund i første omgang tæt på et skifte til Vestegnen.

Brøndbys forhandlinger med Viborg kollapsede dog, og i stedet vendte CV blikket mod den svenske målmand, Leopold Wahlstedt, der de seneste dage er blevet meldt mere eller mindre på plads i Brøndby.

Nu er der dog overraskende nyt i hele transfersagen, for ifølge B.Ts transferjournalist, Farzam Abolhosseini, så skulle Leopold Wahlstedt have været med et fly fra Oslo til København tirsdag eftermiddag klokken 13:30 for at gennemføre det obligatoriske lægetjek, og dermed også sit skifte til Brøndby.

Den 24-årige svensker nåede dog aldrig flyet, da han har fået kolde fødder, efter Championship-klubben Blackburn har meldt sig ind i kampen om hans underskrift.

Farzam Abolhosseini skriver endvidere, at Brøndby var nået til enighed med Leopold Wahlstedt om en aftale, der sikrede ham en månedsløn på 220.000 kroner, men at Blackburn nu har tilbudt ham det dobbelte.

OVERSIGT

Scroll to Top