Nu går CV transferamok: Jagter dyr offensiv-stjerne

The perfect guide to the casino

Nu går CV transferamok: Jagter dyr offensiv-stjerne

Carsten V. Jensen har angiveligt sat jagten ind på en prominent forstærkning.

Brøndby IF er den seneste tid blevet sat i forbindelse med den polske offensivspiller, Mateusz Kowalczyk, men de blå-gule fra Vestegnen har altså endnu ikke kunne præsentere en officielt forstærkning til offensiven i løbet af sommerens transfervindue, men det kan der altså snart blive lavet om på.

Ifølge det tyrkiske Trabzonspor-medie, Haber61, så har Brøndby nemlig vist interesse for den makedonske offensivspiller, Enis Bardhi, der faktisk har en fortid som ungdomsspiller på Vestegnen.

Her blev han dog vejet og fundet for let, men siden da har han altså udviklet sig til en ganske dygtig fodboldspiller, der blandt andet har resulteret i, at Enis Bardhi har hele 160 kampe for Levante i La Liga på cv’et

Sidste sommer blev 28-årige Enis Bardhi dog solgt for 25 millioner kroner til den tyrkiske storklub, Trabzonspor, og det er altså er fra dem, som Carsten V. Jensen nu vil forsøge at kapre den teknisk dygtige offensivspillers underskrift.

Det bliver dog efter alt at dømme langt fra nogen billig fornøjelse for Brøndby, hvis de ønsker at lande en aftale, da Enis Bardhi fortsat har to år tilbage af sin nuværende aftale med Trabzonspor, mens han ligeledes vurderes til at koste i omegnen af 4,7 millioner euro – svarende til cirka 35 millioner danske kroner.

Derudover skulle Enis Bardhi ligeledes være et varmt navn i spanske fodbold, hvor han tidligere er blevet sat i forbindelse med et skifte til Valencia.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top