The perfect guide to the casino

Avis: Rasmus Højlund gennemgår lægetjek i United i dag

Den danske angriber færdiggøre angiveligt sit skifte til de røde djævle senere i dag.

Rasmus Højlund er det meste af sommerens transfervindue blevet sat i kraftig forbindelse med et skifte til Manchester United, og nu ser danskerens skifte til den engelske storklub endelig ud til at blive en realitet.

Forleden kom det således frem, at Atalanta og Manchester United var blevet enige om en overgangssum for den tidligere FCK-angriber, og nu skriver Ekstra Bladet, at Rasmus Højlund ankommer til Manchester senere i dag, hvor han skal gennemgå det obligatoriske lægetjek.

Avisen skriver endvidere, at det har taget et halvandet døgn at forhandle de sidste personlige detaljer på plads mellem Manchester United og Højlund.

20-årige Rasmus Højlund bliver den dyreste dansker i historien, hvis han som ventet fuldfører sit skifte til Manchester United, der angiveligt betaler 72 millioner pund inklusiv bonusser for angriberens underskrift – svarende til cirka 625 millioner kroner.

Rasmus Højlund forventes at sætte sin signatur på en fem-årig aftale med Manchester United, der desperat har været på udkig efter en ny angriber denne sommer.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top