The perfect guide to the casino

Er rystet over transfer: ‘Brøndby betaler en nedværdigende pris for ham’

De blå-gule fra Vestegnen har tilsyneladende lavet lidt af et scoop.

Det er efterhånden offentlig kendt, at det blot er et spørgsmål tid, før den svenske målmand, Leopold Wahlstedt, bliver præsenteret som ny spiller i Brøndby IF, hvor han er udset til af afløse Mads Hermansen, der tidligere på sommeren skiftede til Leicester.

Ifølge B.T betaler Brøndby i omegnen af 5,5 millioner kroner inklusiv bonusser for Odds BK-keeperen, og det er en pris, der har medført hovedrysten i Norge.

Det fortæller den tidligere norske landsholdsmålmand, Erik Thorstvedt.

– Der kan man tale om at nedværdige en målmand ved at betale det for Wahlstedt, når man ser, hvad andre bliver solgt for, siger Thorstvedt ifølge norsk TV 2.

24-årige Leopold Wahlstedt spillede sin sidste kamp for Odds BK, da de i weekenden tabte med 3-2 til Rosenborg, og efter kampen lagde han heller ikke skjul på, at hun er klar til næste skridt.

– Jeg er meget taknemmelig for den tid, jeg har haft i Odd, og jeg skylder dem en stor tak. Da jeg kom til Odd, var jeg intet. Nu har jeg vist, at jeg kan præstere godt i Eliteserien, og jeg er klar til at tage næste skridt, lød det fra Leopold Wahlstedt, der angiveligt sætter sin signatur på en fire-årig aftale med Brøndby.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top