The perfect guide to the casino

Medie: PSG-stjerne nærmer sig Al Hilal-skifte

Endnu en stjernespiller nærmer sig et skifte til saudiarabisk fodbold.

Spillerflugten til saudiarabisk fodbold har været enorm denne sommer, hvor adskillige spillere fra europæiske storklubber har valgt at tage til Mellemøsten i jagten på store millionlønninger, og nu kan endnu en stor profil altså være på vej mod et opsigtsvækkende skifte.

Ifølge den anerkendte transferjournalist, Fabrizio Romano, så nærmer Paris Saint-Germain-stjernen, Marco Verratti, sig nemlig et skifte til Al Hilal, der allerede har oprustet stort denne sommer, hvor man har hentet Ruben Neves, Sergej Miinkovic-Savic, Malcom og Kalidou Koulibaly til klubben.

Næste mand i rækken kan meget vel ende med at blive Marco Verratti, da Al Hilal skulle være meget tæt på at nå til enighed med Paris Saint-Germain om en pris, mens de personlige vilkår ligeledes er tæt på at være på plads.

Fabrizio Romano skriver endvidere, at Marco Verratti forventes at skrive under på en tre-årig aftale med Al Hilal, der ligeledes har været ude efter Kylian Mbappé denne sommer.

30-årige Marco Verratti har spillet i Paris Saint-Germain siden 2012, hvor han skiftede fra italienske Pescara som et af de største midtbanetalenter i verden.

Han har siden da udviklet sig til en stor profil for den franske storklub, som han har spillet hele 416 kampe for med 11 mål og 61 oplæg til følge.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top