The perfect guide to the casino

Kun detaljerne mangler: Brøndby præsenterer snart to nye spillere

De blå-gule fra Vestegnen er angiveligt millimeter fra at kunne præsentere to nye spillere.

Transferaktiviteten i forhold til spillerindkøb har ladet vente en smule på sig for Brøndby i sommerens transfervindue, hvor man indtil videre ‘kun’ har hentet midtstopperen Jacob Rasmussen og den unge back, Justin Che, men nu kan fansene på vestegnen angiveligt snart stifte bekendtskab med to nye spillerindkøb.

Ifølge Ekstra Bladet, så er Brøndby nemlig millimeter fra at kunne præsentere en ny offensivspiller og en ny målmand.

Offensivspilleren, som der er tale om, er angiveligt den 19-årige polak, Mateusz Kowalczyk, der allerede tirsdag blev sat i forbindelse med et skifte til Brøndby.

Her skulle de personlige vilkår og salgsprisen nu være blevet forhandlet på plads, og det er dermed kun det obligatoriske lægetjek der mangler, før Brøndby kan offentliggøre købet af den talentfulde offensivspiller.

Ekstra Bladet skriver endvidere, at der ligeledes mangler nogle få detaljer, før de kan præsentere en ny keeper, som der dog ikke bliver sat navn på.

Tidligere har både Lucas Lund, Leopold Wahlstedt og Kasper Schmeichel været nævnt som mulige afløsere for Mads Hermansen, der for nylig skiftede til Leicester.

Mest læste på footy Entertainment.

1. Rikke Gøransson er iskold: Flasher brysterne i fitnesscentret
2. UPS! 25-årige Tessa viser lidt for meget af silikonekasserne frem
3. CL-baneløberens vilde fortid: Løfter op i trøjen og viser ALT frem 4. Helt skørt: Fie Laursen viser sig frem i fuldstændig sindssygt outfit
5.Forbudt for børn: Christel Trubka viser sig frem i vildt fastelavns-kostume

OVERSIGT

Scroll to Top