The perfect guide to the casino

Aab-stjerne smider transferbombe: Brøndby vil have mig

Det er bestemt ikke alle, der holder sig tilbage med informationerne i sommerens transfervindue.

De fleste spillere, trænere, sportsdirektører osv. plejer at være ret tilbageholdende med informationer i løbet af et transfervindue, men sådan forholder det sig altså ikke i Nordjylland, hvor den brasilianske offensivspiller Allan Sousa render rundt.

Aab-profilen fortæller således i et interview med B.T, at Brøndby gerne vil have fingrene i ham, og at det ikke er første gang de prøver at sikre sig hans underskrift.

– Da jeg var i Vejle, fik jeg et tilbud fra Brøndby, og efter jeg er vendt hjem fra ferie i Brasilien, har jeg fået at vide, at Brøndby igen er interesseret, det er en form for rygter, men som jeg har sagt, er mit fokus på at spille, og så må klubben og min agent tage sig af det andet, siger Allan Sousa til B.T og uddyber:

– Dengang i Vejle tænkte jeg også, at det kunne have været et stort skridt for mig, Vejle var også gode på det tidspunkt, men når man sammenligner, er Brøndby jo en af de største klubber, så selvfølgelig var jeg interesseret i et skifte, men Vejle afviste det. Jeg har en aftale med AaB, og så må vi se, hvad der sker denne sommer, lyder det fra Allan Sousa, der også fortæller, at der har været flere konkrete bud på ham.

– Jeg ved, at der har været flere konkrete bud på mig, men indtil videre er jeg stadig AaB-spiller, fortæller den brasilianske kantspiller.

26-årige Allan Sousa var en af de få Aab-spillere, der i sidste sæson kunne være sit niveau bekendt, da nordjyderne til manges store overraskelse endte med at rykke ned i NordicBet-ligaen.

Her noterede han sig nemlig for otte scoringer og seks oplæg i 27 3F Superliga-kampe.

OVERSIGT

Scroll to Top