Nedtur på Vestegnen: Stor Brøndby-transfer er kollapset

The perfect guide to the casino

Nedtur på Vestegnen: Stor Brøndby-transfer er kollapset

De blå-gule fra Vestegnen er tilsyneladende nødsaget til at kigge andre veje efter en erstatning for Mads Hermansen.

Tidligere på ugen kom det frem, at Brøndby havde sendt et bud afsted til Viborg på målmanden Lucas Lund, der var udset til at skulle erstatte Mads Hermansen, der for nylig blev solgt til Premier League-nedrykkerne fra Leicester.

Freebet op til 1000 kr på Brøndby kampen her

Buddet blev dog afvist, men siden hen kunne Ekstra Bladet oplyse, at Carsten V. Jensen og co. havde sendt et nyt og forbedret bud afsted på Viborg-målmanden, som angiveligt lød på 12 milloner danske kroner plus fem millioner i diverse bonusser.

Dengang var meldingen, at de to klubber som følge af det nye bud var tæt på at nå til enighed, mens Lucas Lund selv også var meget opsat på et skifte til Brøndby, men nu er det nye, overraskende meldinger om den potentielle transfer.

Ekstra Bladet skriver således, at forhandlingerne mellem Viborg og Brøndby nu er kollapset, og det sker eftersigende i kølvandet på, at Viborg har lagt Brøndby på is det seneste døgn, hvor de ikke har besvaret de blå-gules henvendelser.

Dermed tyder alt nu også på, at Brøndby må kigge efter en erstatning for Mads Hermansen andetsteds. Tidligere er også den svenske målmand, Leopold Wahlstedt, der til dagligt slår sine folder i Odds BK, blev nævnt som en mulig afløser.

 

 

 

 

 

 

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top